Gwarancja najniższej ceny!

Zarezerwuj i zyskaj

Darmowe WiFi Gwarancja najniższej ceny

Menu

Przystawki

Tatar z buraka z karmelizowaną gruszką, serem feta i chrupiącym selerem

170 g 15 PLN

Śledź bałtycki z czerwoną cebulą, jabłkiem, czarnym pieprzem i sosem goździkowym

70/ 70g 17 PLN

Jarmuż z borowikami, orzechami włoskimi i gruszką

220 g 29 PLN

Kaszanka z borowikami podana w cieście francuskim

200 g 37 PLN

Tradycyjny tatar z polędwicy wołowej

70/100 g 49 PLN

Zupy

Kapuśniak z duszonym żeberkiem i smażonymi ziemniakami

18 PLN 250 ml

Zupa rybna z łososiem

250 ml 27 PLN

Zupa dnia

250 ml 15 PLN

Dania rybne

Filet z dorsza z selerem na trzy sposoby

170/ 160 g 43 PLN

Łosoś z włoszczyzną gotowane w mleku z puree dyniowym

180/ 200 g 59 PLN

Duszony w cydrze filet z sandacza serwowany z kopytkami i szalotką

170/ 150 g 62 PLN

Dania mięsne

Duszona noga z kurczaka z babką ziemniaczaną i warzywami korzeniowymi

200/ 200 g 35 PLN

Stek z golonki z krokietem i sosem kminkowym

200/ 170 g 39 PLN

Pierś z kaczki na orzechowych kopytkach podana z chipsami z jarmużu i filetami z pomarańczy

170/ 140 g 59 PLN

Stek z polędwicy wołowej na jesiennych warzywach

180/ 220 g 95 PLN

Desery

Szarlotka z sosem karmelowym i lodem waniliowym

180/ 60 g 16 PLN

Karmelizowane śliwki z cynamonem i lodem czekoladowym

120/ 60 g 21 PLN

Gruszka gotowana w syropie z rumem z kremem angielskim i musem czekoladowym

120/ 50 g 22 PLN

Kontakt

Hotel Różany Gaj gwiazdka hotelowagwiazdka hotelowagwiazdka hotelowa

ul. Józefa Korzeniowskiego 19D

81-376 Gdynia

Recepcja - rezerwacje indywidualne

tel.:

fax.:

e-mail.:

Jak dojechać
Ta strona wykorzystuje pliki cookie, dzięki którym informacje są przechowywane na Twoim komputerze. Pliki cookies umożliwiają prawidłowe działanie strony i ułatwiają korzystanie z witryny, pokazując nam, jakie informacje są poszukiwane przez Użytkowników. Pozostawanie na tej stronie oznacza wyrażenie zgody na wykorzystywanie plików cookie.
Close