W tradycyjnym stylu

Kolacja Sylwestrowa

Zapraszamy Państwa na elegancką kolację sylwestrową w Hotelu Różany Gaj w Gdyni, gdzie wykwintne smaki, nastrojowa muzyka i niepowtarzalny klimat stworzą niezapomniane tło do pożegnania starego i powitania Nowego Roku.
W menu znajdą się autorskie propozycje naszego Szefa Kuchni – połączenie klasyki i nowoczesności, które zachwyci każde podniebienie.
W blasku świec i z widokiem na zimowy Bałtyk spędzą Państwo wieczór pełen smaku, elegancji i sylwestrowej energii.
O północy wznieście toast kieliszkiem musującego wina na Tarasie Widokowym, podziwiając rozświetlone niebo nad Gdynią.

Cena kolacji: 369 zł/os
Cena degustacji win: 129 zł/os
 

Aperitif
Kir Royale
Przystawka ciepła
Grillowana polędwica wołowa
Sos z rabarbarem / czerwone wino / ser Pecorino Romano / rukola / briocha
Przystawka zimna
Karkówka wieprzowa Chashu
Ogórek solankowany / marmolada z daktyli / szczypiorek / limonka / kromka tradycyjna
Zupa
Zupa borowikowa
Borowik grillowany / przegrzebka z boczniaka / purée ziemniaczano–dyniowe
Danie główne do wyboru
Stek z halibuta
Ziemniak konfitowany z kruszonką z jesiennych ziół / marynowany koper włoski / sos szafranowy
lub
Policzek wołowy
Purée z pasternakiem / fondant z batata / brokuł chiński / sos demi-glace
Deser
Tarta z orzechem laskowym
Glazura rocher / czekolada / karmel / pralina
Napoje
Kawa / herbata / woda mineralna z cytryną

Zgoda na pliki cookie
Konfiguracja
O plikach cookie