Śledź w śmietanie / zioła / pieczone ziemniaki
Carpaccio z polędwicy wołowej / parmezan / kapary / rukola
Kozi ser z pieczonymi burakami / vinaigrette malinowy
Krewetki duszone w maśle czosnkowym / białe wino
Sałata cezar z kurczakiem / jajko poche / bekon / sałata rzymska / sos anchois / ser bursztyn / grzanka
Consommé z grzybów leśnych / lane kluski
Zupa tajska na mleku kokosowym / krewetki vannamei
Filet z sandacza / maślany szpinak / kasza bulgur z warzywami i truflą
Łosoś z czarną soczewicą / pomidory suszone / świeży szpinak
Filet z piersi kurczaka suprême / risotto pomidorowe ze świeżą cukinią
Karczek wołowy duszony w sosie własnym / kopytka w maśle / czerwona kapusta zasmażana
Kaczka pieczona z jabłkami / purée z dyni z cynamonem / buraki karmelizowane z miodem / sos z cydru
Tradycyjny kotlet schabowy / ziemniaki purée z chrzanem / kapusta zasmażana z kminkiem
Makaron udon z warzywami / wędzone tofu / sezam
Szarlotka / lody waniliowe / sos angielski
Fondant czekoladowy / sos wiśniowy
Rezerwacja niedostępna
W celu zarezerwowania pobytu prosimy o kontakt z recepcją.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez DOBRY HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA, Falista 7, 81-331, Gdynia , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.